Over Jorike

schoonheidsspecialiste

Ik ben Jorike, orthomoleculair schoonheidsspecialist met een passie voor natuurlijke producten en een gezonde leefstijl.

schoonheidsspecialiste

In mijn vrije tijd lees ik graag, ga ik wandelen in de duinen en geniet ik van en met mijn gezin.

Als moeder van 2 opgroeiende kinderen weet ik ook hoe belangrijk het is om in de hectiek van alle dag ook af en toe een moment voor jezelf in te plannen.

Daarvoor ben je bij mij aan het juiste adres! In de stoel is er echt even tijd voor jou. Ontspanning en huidverbetering gaan hierbij hand in hand. Hieronder vertel ik je graag waarom dit zo is.

Toen ik in de loop van 2020 last kreeg van mijn huid en niet verder kwam met de door de dermatoloog voorgeschreven zalf liep ik vast, ook omdat er in de reguliere zorg vaak alleen aan symptoombestrijding wordt gedaan. Mijn vragen over de eventuele invloed van hormonen of voeding bleven onbeantwoord en zodoende ben ik verder gaan zoeken. Ik kwam uit bij de 1-jarige opleiding tot orthomoleculair schoonheidsspecialist, waarbij gekeken wordt naar de oorzaak van bepaalde huidproblematiek en waarbij de oplossing ook van binnenuit wordt aangedragen. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt, ik ben de opleiding gaan volgen bij het OPFG in Vianen en na een jaar studeren ben ik januari 2023 geslaagd en mag ik mezelf orthomoleculair schoonheids-specialist noemen. In de tussentijd ging ik met mijn voeding en de opgedane kennis aan de gang met als resultaat dat mijn huid weer rustig is geworden en de ontstekingen weg zijn. Ik spreek dus uit ervaring.

Omdat deze opleiding mij enorm enthousiast heeft gemaakt, je in dit mooie vak nooit uitgeleerd bent en omdat ik mijn klanten graag van het laatste nieuws voorzie wil ik in september 2024 doorgaan met de opleiding tot integraal biomedisch therapeut. Hiervoor volg ik op dit moment de opleiding Medische Basiskennis waarvoor ik in februari 2024 examen zal doen. Met al deze kennis hoop ik je nog beter te kunnen helpen aan een gezonde en stralende huid. Daarnaast volg ik regelmatig trainingen van Salonnepro en de ANBOS.

Wil je hier meer over weten of ben je toe aan échte quality-time voor jezelf?

Neem dan nu contact op voor het maken van een afspraak!

Schoonheidssalon Jorike

Of het nu gaat om een gezichtsbehandeling, het creëren van prachtige wenkbrauwen of een luxe speciaal behandeling, je zult weer heerlijk ontspannen naar huis gaan. Kom langs en ervaar zelf wat ik voor je kan doen!

Aangesloten bij Anbos

©Schoonheidssalonjorike.nl door LarsWebdesign.nl