Over Jorike

schoonheidsspecialiste

Ik ben Jorike, geboren en getogen in het Westland.

schoonheidsspecialiste

Als moeder van 2 opgroeiende kinderen weet ik hoe belangrijk het is om in de hectiek van alle dag af en toe een moment voor jezelf in te plannen.

Daarvoor ben je bij mij aan het juiste adres. In de stoel is er echt even tijd voor jou, of je nu voor een complete gezichtsbehandeling, strakke wenkbrauwen of het verven van wimpers komt, als schoonheidsspecialiste doe ik niets liever dan jou laten ontspannen en ervoor zorgen dat je als de mooiste versie van jezelf de deur uitloopt!

In mijn vrije tijd lees ik graag, ga ik naar het strand, wat vlakbij is, en houd ik me bezig met voeding en een gezonde leefstijl.

Omdat je in dit mooie vak nooit uitgeleerd bent en ik graag mijn klanten wil voorzien van de laatste informatie volg ik met regelmaat een training op diverse vakgebieden. Op dit moment volg ik de 1-jarige opleiding tot orthomoleculair schoonheidsspecialiste. In deze opleiding leer ik meer over de mogelijke oorzaken en oplossingen van diverse huidproblemen van binnenuit.

Wil je hier meer over weten of ben je toe aan échte quality-time voor jezelf?

Neem dan nu contact op voor het maken van een afspraak!

Schoonheidssalon Jorike

Of het nu gaat om een gezichtsbehandeling, het creëren van prachtige wenkbrauwen of een luxe speciaal behandeling, je zult weer heerlijk ontspannen naar huis gaan. Kom langs en ervaar zelf wat ik voor je kan doen!

Aangesloten bij Anbos

©Schoonheidssalonjorike.nl door LarsWebdesign.nl