Welkom Beauty!

schoonheidssalon Jorike Westland

Wat leuk dat je interesse hebt om langs te komen voor een huid verbeterende en ontspannende ervaring!

schoonheidssalon Jorike Westland
schoonheidsbehandeling

Laat me je vertellen wat je kunt verwachten wanneer je de eerste keer bij me in de salon komt.

schoonheidsbehandeling

De ontspanning begint al als je naar de salon toe komt. Vlak achter de duinen rijd je via een kronkelweggetje waar schapen heerlijk staan te grazen naar mijn salon. Als je denkt dat je vast verkeerd zit omdat het zo rustig is 😉 zie je ineens aan het einde van het doodlopende weggetje mijn salon, een oase van rust op een unieke plek. Je kunt je auto, of fiets natuurlijk, voor de deur van de salon gratis parkeren, ruimte genoeg!

Een korte kennismaking.

schoonheidsbehandeling

Je komt binnen in de salon waar het heerlijk ruim, licht en rustig is, de perfecte start voor ontspanning! We starten met een korte kennismaking van ongeveer 10 – 15 minuten waarin ik de tijd neem om kennis met je te maken en graag van je hoor wat je verwachtingen en wensen zijn. We bespreken je beauty ritueel en ik leg je graag uit welke producten ik gebruik en wat deze producten voor jouw huid kunnen betekenen. Ik leg al je wensen en gegevens vast op een klantenkaart zodat alles overzichtelijk bij elkaar staat voor een volgende keer. Als alles duidelijk is en je geen vragen meer hebt is het tijd om plaats te nemen op de behandelstoel en te beginnen met genieten!

De eerste keer dat je komt maken we een afspraak voor de SPA meet me! behandeling, zo weten we zeker dat er voldoende tijd is om jou en je huid te leren kennen.

Ik kijk uit naar je komst!

schoonheidsbehandeling