Huid verbeterende behandelingen

Onze cosmeceutical behandelingen zijn speciaal ontworpen om de gezondheid en schoonheid van je huid te verbeteren. Als je op zoek bent naar een effectieve manier om je huid te verbeteren, maak dan vandaag nog een afspraak bij schoonheidssalon Jorike voor een cosmeceutical behandeling.

Wat zijn cosmeceuticals?

Cosmeceuticals zijn hoog gedoseerde, huid verbeterende producten die gebruikt worden in speciale, huid verbeterende behandelingen. Ze ondersteunen het eigen huid herstellend vermogen van de huid en zijn daarmee ontworpen om de huid te versterken, schade te herstellen en de conditie van de huid te verbeteren.

Omdat huid verbeterende behandelingen intensieve behandelingen zijn die verschillende processen in het lichaam en de huid op gang brengen is het belangrijk voor zowel jou als klant als mij als schoonheidsspecialist om te weten of je lichaam en je huid in staat zijn de gevraagde reparatieprocessen aan te kunnen. Om die reden doen we voordat je aan een huid verbeterende behandeling kunt starten eerst een uitgebreide intake waarin ik je uitleg hoe de diverse processen in het lichaam werken en wat je kunt verwachten. Je wilt tenslotte wel het resultaat krijgen dat je voor ogen hebt. Daarom krijg je bij elke huid verbeterende behandeling een op maat gemaakt, persoonlijk behandelplan waarin ik je uitleg wat de behandeling inhoudt, welk proces we gaan vragen van het lichaam en advies over wat het lichaam daarvoor nodig heeft in de vorm van voeding en eventuele suppletie. Ook een verzorgingsadvies voor thuis mag hierbij uiteraard niet ontbreken.

Belangrijk is ook om je te realiseren dat een huid verbeterende behandeling het meeste resultaat in kuurverband geeft. Dit houdt een reeks van behandelingen in met, afhankelijk van welke behandeling je ondergaat, een interval van 1 tot 4 weken.

Je kunt het zien als een stappenplan

Stap 1: De fase van het opruimen van achterstand en het aanmaken van nieuw weefsel

Stap 2: de succesfase

Stap 3: de onderhoudsfase

De cosmeceutical behandelingen die ik aanbied zijn:

Prijzen voor een cosmeceutical behandeling:

Wil je hier meer over weten? Neem gerust contact op, ik vertel je er graag meer over!

Biopulse behandeling

Wat is Biopulse?

De Biopulse behandeling is een intensieve, huid verbeterende behandeling op basis van biochemie, op het snijvlak van scheikunde en biologie.

Deze behandeling richt zich op het schoonspoelen van het extracellulair weefsel, het weefsel rondom de cellen. Dat is uniek omdat de meeste behandelingen zich richten op de cellen en niet op het extracellulair weefsel. Door dit weefsel schoon te spoelen breng je de huid als het ware op de 0-lijn, waardoor alle behandelingen en werkstoffen die je daarna toepast veel meer effect hebben.

De biopulse behandeling is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen. Door het stimuleren van de bloedcirculatie met zuurstofrijk bloed, een sterke enzymatische werking en lymfedrainage zorgt deze behandeling voor het afvoeren van de afvalstoffen en een betere opname van werkstoffen.

Door de toepassing van hooggedosseerde, natuurlijke vitamine C (de bouwstof van collageen) en het aanspannen van de gezichtsspieren wordt de biopulse ook wel de natuurlijke mini-facelift genoemd.

Waarom is een Biopulse behandeling zo effectief?

De meeste behandelingen richten zich op de cellen. Op een cel zitten receptoren waarmee gecommuniceerd kan worden, zoals door een peptide. Echter, een cel (huidcel, spiercel etc.) is erop gebouwd om zo min mogelijk afvalstoffen of gifstoffen in zich te willen hebben. De cel duwt dit naar buiten, richting het Extra Cellulaire Matrix (ECM).

In het ECM blijven afval- en gifstoffen achter waar zij haast niet weg te krijgen zijn. Met de BioPulse Therapy behandeling wordt het ECM schoongespoeld en worden jarenlang opgebouwde gifstoffen verwijderd en afgevoerd.

Waarom ziet een huid er slechter uit wanneer iemand bepaalde medicatie neemt, geen gezonde lifestyle of stress heeft?

Dit komt omdat medicatie, roken, (UV) straling, slechte voeding en stress zorgen voor meer gifstoffen en vrije radicalen in het ECM van de huid. Daarom noemen wij de BioPulse Therapy stap 0 bij huidverbetering.

Iedere huid verbeterende behandeling zal veel meer resultaat geven wanneer de huid niet al sterk vergiftigd vóórdat je begint.

Wat kun je bereiken met een biopulse behandeling?

Wil je meer over weten Biopulse behandelingen? Neem gerust contact op, ik vertel je er graag meer over!

Bio Peel behandeling

Wat is Bio Peel?

De Bio Peel is een natuurlijke kruidenpeeling op basis van verschillende kruiden, zeewier en algen.

Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. De Bio Peel van Salonnepro bevat géén waterstofperoxide.

De Bio Peel is sterk ontgiftend en polijst op zachte en natuurlijke wijze de huid waardoor deze zeer zacht en glad wordt. De huid krijgt een perfecte GLOW en ziet er als herboren uit.

Wat kun je bereiken met een Bio Peel behandeling?

Wil je meer over weten Bio Peel behandelingen? Neem gerust contact op, ik vertel je er graag meer over!

Microneedling behandeling

Wat is microneedling?

Microneedling is een behandeling waarbij er met een speciale pen een groot aantal kleine kanaaltjes in de huid gemaakt worden. Tijdens de behandeling worden speciale actieve werkstoffen op de huid aangebracht, die via de kanaaltjes direct worden opgenomen door dieper gelegen huidlagen. De huid herstelt en sluit deze kanaaltjes met huideigen, glad collageen. Collageen is een eiwit dat door de huid zelf wordt aangemaakt. Echter neemt de aanmaak van collageen af vanaf je 25e levensjaar.

Door de microneedling behandeling en daarmee de stimulering van aanmaak van collageen wordt de huid steviger en meer elastisch en worden (fijne) lijntjes en rimpels en kleine pigmentvlekjes verminderd.

Wat kun je bereiken met een microneedling behandeling?

Wil je meer weten over microneedling behandelingen? Neem gerust contact op, ik vertel je er graag meer over!

Fruitzuur behandeling

Wat is een fruitzuur behandeling?

Een fruitzuur behandeling is een behandeling waarbij er met natuurlijke zuren een peeling uitgevoerd wordt. De kitsubstantie tussen de dode huidcellen wordt verweekt, waardoor ze los komen en worden verwijderd. Hoeveel dode huidcellen er verwijderd worden hangt af van de gebruikte fruitzuurpeeling, het percentage en de inwerktijd.

Doordat fruitzuur de aanmaak van collageen en de productie van nieuwe huidcellen stimuleert wordt een fruitzuurpeeling vaak ingezet als een allround anti-aging behandeling. Daarnaast heeft fruitzuur hydraterende eigenschappen en werkt het sterk verhelderend.

Wat kun je bereiken met een fruitzuur behandeling?

Wil je meer weten over Fruitzuur behandelingen? Neem gerust contact op, ik vertel je er graag meer over!